Space Invaders #22

Invader 22Invader 22Puede que después de el último post y debido al tiempo desde que publiqué el último invader de Barcelona, pudiera parecer que ya no quedaba ninguno por descubrir… pero no es así! Todavía quedan algunos pendientes de ir publicando.

Sin embargo, y por lo que ya comenté anteriormente, ya no voy a indicar ninguna pista sobre la localización exacta para evitar al máximo posible que algún degenerado los quite.

Este invader se encuentra también en Gracia, Barcelona, y forma parte de la última invasión que recibió la ciudad. Tengo que reconocer que este costó bastante de ver!

3 thoughts on “Space Invaders #22

 1. Hola Carles,
  T’escric des de la plataforma Wikiartmap, el mapa de l’art a l’espai públic [www.wikiartmap.com]. Veig que precisament, al teu darrer post, prefereixes no indicar la localització dels Space Invaders que trobes per motius de vandalisme, amb tot t’animem a que penjis els teus continguts a Wikiartmap, si nó com a ‘Intervenció’ pots fer-ho com a Arxiu Documental > Fotografia, en el cas de que hagin desaparescut, així com altres continguts que consideris oportuns.
  Espero que t’agradi la plataforma!!
  xx

 2. Hola Maite,

  Gracies per la invitació. Sembla un projecte molt interessant! Però com ja vaig comentar, no tinc intenció de tornar a posar més la localització exacta per evitar vandalisme… realment és una llàstima però crec que és el millor…

 3. Gràcies Carles! Jo crec que si hi ha vandalisme, hi serà igualment… en tot cas, posant-los a Wikiartmap el que fem és posar-los en valor… Però només és una opinió personal. D’altra banda, estant a WIkiartmap, i encara que desapareixin pel motiu que sigui, en quedarà una constància ben estructurada, documentada i argumentada. És un moviment molt important arreu del món, i crec que és important donar-li visibilitat i rigor.
  Una abraçada!
  Maite

Comments are closed.