L’Ombra del Vent

El destí acostuma a ser al trencall més proper, a la cantonada. Com si fos un xoriço, una meuca o un venedor de loteria: les seves tres encarnacions més freqüents. Però el que no fa és visites a domicili. Se l’ha d’anar a buscar.

Carlos Ruiz Zafón – L’Ombra del Vent
L'Ombra del Vent

7 thoughts on “L’Ombra del Vent

 1. Impresionante desde la primera página. Es uno de los imprescindibles y grandes libros, de los que no se olvidan. La caracterización, emociones, etc. de los personajes te llega perfectamente y emociona al más insensible.

  Recomendado para los amantes de las relaciones interpersonales, la acción, el misterio, el suspense y una gota de humor. Todas éstas cualidades hacen de este libro “La Novela Perfecta”.

  Definitivamente, si tienes la oportunidad de leerlo, no lo dudes.

  ¡Saludos a los amantes de la cultura y el arte!

 2. Un llibre preciós, increible. Els personatges plenament encertats…
  Faig un treball d’investigació sobre tota l’obra literària de Carlos Ruíz Zafon i mes àmpliament de l’Ombra del Vent. Quines ganes..!

 3. Realment increïble. Acabo de llegir-ne les seves últimes línies i ja estic pensant en tornar-lo a començar.

  El recomano a tothom.

 4. wones..
  ara fa uns instants m’he acabat de llegir aquesta novel·la tan COMPLETA m’ha encantat!
  feia temps k me l’havien recomanat.. pro diguem k sempre he set força mandrosa a l’hora d llegir i aket llibre m’ha fet entrar akestes ganes bojes x la lectura! és un llibre k enganxa molt! jo sc d les k em costava concentrar-me en una sola cosa esta pendent dl k llegeixo i am l’ombra dl vent ho he aconseguit fins i tot he viscut l’aventura! he set un personatge més!
  m’he arribat a enamorar dl Julià Carax i tot :)

  simplement inagualable!
  petons!!

 5. a mi no m’ha agradat gens ni mica….és moolt avorrida i es passa tot el rato afegint personatges cosa que fa que s’estanque i no avanse….un roolllo dels bons. A més apareixen personatges els quals parlen prou malament, no ens agrada trobarnos amb gent així pel carrer, a un llibre , menys. en fi…per a gustos colors

  llegiu “crepuscle” que es 100 vegades millor que aquest

 6. Mai m’havia agradat la lectura, però al començar a llegir aquest llibre (obligat per la meva mare) vaig començar també a aficionar-me. Cadascuna de les seves pàgines et mantindrá atrapat gràcies a les grans qualitats de Ruiz Zafón com a escritor. Es un d’aquests llibres que marquen un començament a la creació literària de la època, i que no deixen indiferent a ningú.

Comments are closed.